Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Лекари от СБОБАЛ-Варна се включиха в кампанията за безплатни прегледи "Зрението е всичко! Прегледай се!"

  

Лекари от СБОБАЛ-Варна се включиха в кампанията за безплатни прегледи "Зрението е всичко! Прегледай се!" в съвместен проект с Български лекарски съюз, Българско дружество по офталмология и Bayer Bulgaria. 

В по два пункта в Нови Пазар, Добрич, Девня и Балчик бяха преглеждани възрастни и деца. Целта на профилактичните прегледи е да се установят в ранен стадий социалнозначими очни заболявания като катаракта, глаукома, диабетна ретинопатия и макулна дегенерация при възрастни пациенти и рефрактивни аномалии и страбизъм при деца.

Мобилният кабинет ще продължи обиколката си в страната до 16-ти юли, като повече информация за включените в нея градове и часове за записване можете да получите в съответната община.

  

Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от СБОБАЛ провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

СБОБАЛ-ВАРНА извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

СБОБАЛ - Варна ЕООД е болнично заведение за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01