Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Д-р Ива Гетова

Д-р Ива Гетова

Д-р Ива Гетова завършва средното си образование в ПМГ „Акад. Никола Обрешков“ гр.Разград през 2014г. Същата година започва обучението си по медицина в Медицински университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ гр.Варна. По време на обучението си участва в програма “Еразъм+“  за обмен на студенти, придобивайки стаж в Германия. През 2020г. успешно получава диплома за „Магистър“ по медицина. Веднага след завършването си започва специализация по Очни болести в Специализирана болница по очни болести за активно лечение, гр. Варна. През 2021г. след успешно положен конкурсен изпит е зачислена като редовен докторант в катедрата по „Очни болести и зрителни науки“ към Медицински университет Варна.

Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от СБОБАЛ провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

СБОБАЛ-ВАРНА извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

СБОБАЛ - Варна ЕООД е болнично заведение за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01