Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Д-р Евгени Нешкински, д.м. FEBO

Д-р Евгени Нешкински, д.м. FEBO

Роден на 30.10.1987г. в гр. Варна. Завършва Първа Езикова Гимназия - Варна  с изучаване на немски и английски език през 2006г.

В периода 2006г. до 2012г. завършва висшето си образование в Медицински Университет " Проф. Д-р Параскев Стоянов" Варна

След провеждане на конкурс през 2013г.  започва специализация по очни болести към Медицински Университет  "Проф. Д-р Параскев Стоянов" Варна и Специализирана болница по очни болести за активно лечение (СБОБАЛ) – Варна.

През 2017г. придобива специалност по Очни болести.

От 2019г. е назначен като специалист офталмолог към Специализирана болница по очни болести за активно лечение (СБОБАЛ) – Варна.

От 20.04.2014г. е редовен асистент в катедра по Очни болести и зрителни науки към Медицински университет – Варна, като преподава на студенти от специалностите медицина, дентална медицина, медицинска оптика, оптометрия, медицинска сестра и акушерка.

През 2019г. става главен асистент в катедра Очни болести и зрителни науки към МУ- Варна, разширявайки преподавателската си дейност.

По време на специализацията си през 2014г. е зачислен за докторантура, с тема на дисертационния труд "Скрининг на ултравиолетови увреждания с фотография на принципа на автофлуоресценция: технология, подход и резултати". След разработване на този иновативен метод за ранна диагностика на изменения по предна очна повърхност и публикуване на резултатите от проучването, през 2019г. придобива ОКС „Доктор“

През 05.2018г. се явява на изпита на Европейския борд по офталмология ( European Board of Ophthalmology,  EBO ) в Париж, Франция като успешно придобива степен FEBO.

 

Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от СБОБАЛ провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

СБОБАЛ-ВАРНА извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

СБОБАЛ - Варна ЕООД е болнично заведение за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01