Login Pop-up

052 63 40 91, 052 63 49 01
Thursday, August 16, 2018

Благодарности от пациенти

 

БЛАГОДАРНОСТ

На 18.07.2018г за първи път ми се наложи да потърся спешна помощ от специалист в Специализираната болница по очни болести във Варна.
 
Изказвам дълбока благодарност към д-р Валери Шехеров! Предвид броя на "бягащите"  от българската действителност млади специалисти, които намират признание и адекватно заплащане в чужбина, изказвам признателност към избора на лекаря, който е решил да остане и лекува тук и сега!
 
Агнес Керанова
19.07.2018 г.


 

МОЯТА БЛАГОДАРНОСТ

Казвам се Мариана Христова Георгиева от гр. Силистра. и искам да изразя своята благодарност за професионализма и изключителното човешко отношение на целия персонал на очното отделение.
Благодаря на д-р Косев за вниманието и изключителната работа - след операцията на лявото око се чувствам отлично, все едно не се е случило нищо!
Благодаря на медицинските сестри и санитари, които бяха на работа през периода 07.11 - 09.11.2017 за изключителното внимание и човечност!
Изказвам своята искрена благодарност на медицински сестри Стефка Русева и Антония Георгиева и им пожелавам много здраве и успехи!

С поздрав: М.  Христова
09.11.2017 г.

 


 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Огромни благодарности на целия екип на СБОБАЛ - Варна! Всички са безкрайно любезни с пациентите, търпеливи и винаги усмихнати!
Благодаря на прекрасния екип на доцент Яна Манолова и старша сестра Красимира Димитрова!
Отношение за пример! Браво!

Снежана Топалова, гр. Варна
10.11.2017 г.

 


 

 

БЛАГОДАРЯ!

 

Изказвам огромната си благодарност към екипа на Очна Болница за проявените изключителен професионализъм и хуманно отношение към мен и останалите пациенти, начело с д-р Косев и старша сестра Димитрова.

Благодарност към  всички медицински сестри и санитарки от очното отделение!

С огромно уважение: Марин Йорданов Георгиев
Варна, 07.11.2017 г.

 


 

„ОЧИТЕ, КОИТО НЕ МОГА ДА ЗАБРАВЯ“

 

Във връзка с инициативата за добра практика "Очите, които не мога да забравя", бих желала и аз като родител на пациент на Специализираната очна болница – Варна, да споделя моето мнение и отзиви за целия екип на очното отделение. Дъщеря ми Веселина Димова в момента е на 8 години и е с поставена диагноза амблиопия.

Преди около 3 години забелязах кривене на едното око. След посещение при специалист ми бе съобщено, че е нужна оперативна намеса, но аз и съпругът ми решихме да потърсим и друг специалист за второ мнение. Така, след препоръка, попаднахме на д-р Антония Барбукова в Очна болница Варна – място, където работят специалисти, на които съм много благодарна за отношението и подходът към детето ми.

До този момент, те са на мнение, че няма нужда от оперативна намеса и може да се справим с проблема чрез ортоптично лечение.Така дъщеря ми вече в продължение на 2 години прави през 6 месеца по предварително зададена програма ортоптични упражнения, като след всеки курс д-р Барбукова намира подобрение. За това искам да изкажа благодарностите си за положените усилия и търпение специално на д-р Барбукова, старша медицинска сестра Красимира Димитрова, която лично провежда  упражненията с моето дете, и на целия екип на отделението. Да благодаря за това, че винаги изпипват всичко до край, за това, че винаги обясняват нужното по време на лечението, което за един родител е много важно.

Те са екип, който поема отговорността присърце и винаги бих препоръчала на хора в нужда да се обърнат към тях.                               

 

Родител: Румяна Танева Ройдева

гр. Варна

 


 

С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА АНТОНИЯ ГЕОРГИЕВА, Д-Р БИННА НЕНЧЕВА И НЕЙНИЯ ЕКИП

 

В края на март тази година реших, че е крайно време да премахна пердето на лявото си око и отидох до Специализираната болница по очни болести за активно лечение в град Варна. Там ме посрещнаха със загриженост и внимание д-р Бинна Ненчева - специалист по очни болести и нейният екип.

 

Бях уплашена как ще протече операцията, но страховете ми бързо се стопиха. Сърдечно благодаря на медицинска сестра Антония Георгиева, която извърши внимателно всички манипулации преди операцията и ми обясни какво ме очаква. Смятам, че е много важно пациентът да бъде информиран - тогава се чувства по-спокоен и уверен в утрешния ден. Благодарение на професионализма на д-р Ненчева операцията мина бързо и безболезнено. Сега се чувствам много по-добре. Пожелавам здраве на нея и екипа й, да лекуват още дълги години!

 

Невелина Вангелова,

гр. Варна

 


 

 

ДРЕБНИТЕ ЖЕСТОВЕ ЗНАЧАТ МНОГО

 

Бих искал да изкажа моята сърдечна благодарност на целия екип на Очната болница в град Варна, в който работят професионалисти с висока квалификация и големи сърца.

 

Наложи се да остана няколко дни в болницата за изследвания и прецизиране на лечението и това по никакъв начин не ме стресира именно заради топлото отношение на всички от екипа на доц. Ненчева.

 

Медицинските сестри се държаха изключително внимателно не само с мен, а с всички пациенти. Вниманието от страна на задружния екип сваля напрежението и човек има чувството, че не се намира в болница, а на някакво защитено място, където неговият проблем ще бъде решен без нерви и стресови емоции. На някого може да се стори, че това е маловажно, но аз мисля, че дребните жестове значат много. Защото, когато пациентът е спокоен, той е в състояние да бъде активен участник в лечебния процес и резултатите ще бъдат по-добри.

Много съм благодарен на медицинска сестра Красимира Димитрова, която ми обясни какво трябва да правя след изписването от болницата.

Тя ми обърна внимание, че е нужно децата ми да вземат превантивни мерки за очното си здраве, тъй като има вероятност да са наследили моето заболяване.

Мили лекари и сестри, продължавайте да помагате на болните със същата всеотдайност и съпричастност!

 

Доц. Преслав Пеев,

гр. Варна

 

 

 

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ Е-БЮЛЕТИН
АДРЕС

ОЧНА БОЛНИЦА - СБОБАЛ ВАРНА
“Специализирана болница по очни болести за активно лечение – Варна” ЕООД (СБОБАЛ)

ул. Дойран 15, Варна 9002
Тел. 052 63 40 91, 052 63 49 01
Факс: 052 63 40 96
Email: eyehospital-varna@mbox.contact.bg

СЕРТИФИКАТ БДС EN ISO 9001:2015

Map
FACEBOOK LIKE / GOOGLE +
Scroll to top