Login Pop-up

052 63 49 01-до 14 ч.; 052 63 40 91-след 14 ч.
МОДЕРНО ОФТАЛМОЛОГИЧНО ЛЕЧЕНИЕПРЕГЛЕДИ ПО ЗДРАВНА КАСА ИЛИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕДЕНОНОЩЕН ДЕЖУРЕН КАБИНЕТ & СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КАБИНЕТИВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ ЛЕКАРИ ОФТАЛМОЛОЗИОПЕРАТИВНО И БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕНАЙ-СЪВРЕМЕННА И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА АПАРАТУРАОБЩИНСКА ПРОГРАМА ДЕТСКО ЗРЕНИЕ
МОДЕРНО ОФТАЛМОЛОГИЧНО ЛЕЧЕНИЕПРЕГЛЕДИ ПО ЗДРАВНА КАСА ИЛИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕДЕНОНОЩЕН ДЕЖУРЕН КАБИНЕТ & СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КАБИНЕТИВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ ЛЕКАРИ ОФТАЛМОЛОЗИОПЕРАТИВНО И БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕНАЙ-СЪВРЕМЕННА И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА АПАРАТУРАОБЩИНСКА ПРОГРАМА ДЕТСКО ЗРЕНИЕ
Monday, July 06, 2020

Информация за пациенти

Дежурен кабинет
В СБОБАЛ Варна работи 24 часа дежурен кабинет, който осъществява консултативна очна помощ срещу заплащане или при изпращане от друго здравно заведение.

Кабинет за рефракция
В СБОБАЛ Варна функционира кабинет за рефракция, в който могат да бъдат изписани, както различни видове очила – еднофокусни, двуфокусни и прогресивни, така и различни видове контактни лещи включително меки, твърди и специални лещи за корекция на възрастово далекогледство и астегматизъм.

Лазерен сектор
Лазерния сектор в СБОБАЛ Варна разполага с два лазера: лазер за лечение на вторично перде и лазер, който се използва за лечение както на глаукома така и за заболявания на ретината включително диабет и венозни оклузии.

Глаукомен кабинет
В очна болница Варна функционира глаукомен кабинет, в който могат да бъдат осъществявани консултации, както на пациенти с доказана глаукома, така и на пациенти със съмнение за глаукома.

Детски кабинети
Детските кабинети в очна болница Варна са спонсорирани от програмата Orbis и специален grant от RonaldMcdonaldsHouseCharities, като кабинетите разполагат с най-съвременна апаратура за диагностика на всички детски заболявания.

Стационар
Очна болница Варна разполага със стационар, който има модерен оперативен сектор. Оперативния сектор се състои от три амбулаторни зали – една за амбулаторни операции, и две за по-сложни операции, оборудвана с най-модерна апаратура за ултразвукова ексктракция на перде и необходимите за лечение лазерни апарати. Стационара разполага със сектор за лежащо болни и няколко VIP стаи, които могат да бъдат наемани срещу заплащане, както и с възможности за специално обслужване.

Във болницата има и практика за доболнична помощ, в която се осъществява работа с направления в доболничната помощ по здравна каса

ОЧНА БОЛНИЦА - ВАРНА: Съвременна база и оборудване

Очна болница-Варна разполага с най-съвременната и висококачествена апаратура, необходима за диагностика и лечение на очните заболявания.
Повече

ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ ОФТАЛМОЛОЗИ

Кадрите на Очна болница имат национално и международно признание.
Повече

ВАШЕТО ЗРЕНИЕ: ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какво е необходимо да знаете, за да запазите вашето зрение.
Повече
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ Е-БЮЛЕТИН
АДРЕС

ОЧНА БОЛНИЦА - СБОБАЛ ВАРНА
“Специализирана болница по очни болести за активно лечение – Варна” ЕООД (СБОБАЛ)

ул. Дойран 15, Варна 9002
Тел. 052 63 49 01-до 14 ч.; 052 63 40 91-след 14 ч.
Факс: 052 63 40 96
Email: eyehospital-varna@mbox.contact.bg

СЕРТИФИКАТ БДС EN ISO 9001:2015

Map
FACEBOOK LIKE / GOOGLE +
Scroll to top