Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Д-р Антония Барбукова

Д-р Антония Барбукова
Д-р Антония Барбукова е получила средно образование в АЕГ „Гео Милев” гр. Русе с изучаване на английски и немски език. От 1988 до 1994 се обучава в Медицински университет “проф. Д-р Параскев Стоянов” - Варна. ОТ 1996 г. работи в Очна болница Варна. През 1998 год. след конкурсен изпит започва специализация по очни болести към МУ Варна с база за практическо обучение СБОБАЛ Варна. През 2002г. придобива специалност по очни болести. Работи активно както в амбулаторната , така и хирургичната дивизия на СБОБАЛ Варна. Има тесни интереси към детска очна патология, както и хирургия на преден очен сегмент: катаракта, глаукома. Непрекъснато поддържа квалификацията си чрез практически и теорeтични курсове по офталмология в и извън България.
Прочети повече
Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от СБОБАЛ провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

СБОБАЛ-ВАРНА извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

СБОБАЛ - Варна ЕООД е болнично заведение за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01