Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Пациентите за нас

Нашето семейство е с очила

СВВ-8г
СВВ-8г

 Пазете очите си от телефоните

БГГ-10г
БГГ-10г

„Огромни благодарности на целия екип на очна клиника СБОБАЛ. Всички са безкрайно любезни с пациентите, търпеливи и винаги усмихнати. Благодаря на прекрасния екип на доц. Яна Манолова и ст. сестра Красимира Димитрова! Отношение за пример! Браво!“ С.Т.

С.Т.
10.09.2017
С.Т.

Очички

РИА-6г
РИА-6г

„Перфектно съчетание на висок професионализъм и човешка топлота. Възхитена съм от това, което изпитах като пациент на д-р Ненкова.“

С.Ф.
22.7.2008
С.Ф.

„Възхитена съм от професионализма и от топлото отношение на целия екип. Не видях човек от болницата с намръщено лице, въпреки, че са много натоварени с работата. Благодаря Ви мили хора. Благодаря за грижите, топлината и вниманието. Благодаря Ви, че ви има. Желая Ви много, здраве, много професионални успехи, много късмет! Нека Бог да Ви пази!“ С много обич  Р.

Р.
05.09.2009
Р.

„Благодаря Ви от сърце за грижите, които положихте за мен. Възхитена съм от човешкото отношение към болните от лекаря д-р Косев и сестрите. Пожелавам Ви много здраве и успехи в бъдещата работа. Бъдете винаги такива каквито сте“ С много обич и уважение Д.Т.

Д.Т.
19.01.2012
Д.Т.

„Сърдечни благодарности на екипа на СБОБАЛ и в частност на всички ангажирани с хирургическите процедури, за професионалното им и човешко отношение към пациентите. Високият професионализъм, любезното отношение, отзивчивостта на персонала ми дават основание да твърдя, че това е един перфектен медицински център, осигуряващ необходимите грижи за очното здраве на хората в региона!“ Благодаря Ви! Д.Н.

Д.Н.
16.06.2016
Д.Н.


Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от СБОБАЛ провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

СБОБАЛ-ВАРНА извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

СБОБАЛ - Варна ЕООД е болнично заведение за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01