Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Д-р Дарина Косева. д.м.

Д-р Дарина Косева. д.м.
Д-р Дарина Яниславова Косева завършва средното си образование в IV-та езикова гимназия „Фредерик Жолио-Кюри” гр Варна с изучаване на френски език. В периода 2009-2015 изучава медицина в Медицински университет «Проф. Др. Параскев Стоянов» Варна, България. От 2015 започва специиализация по очни болести в «Специализирана болница по очни болести за активно лечение – Варна» ЕООД (СБОБАЛ), където е назначена като лекар-ординатор. От 2017 година- редовен докторант към катедрата по Очни болести в МУ «Проф. Др. Параскев Стоянов» Варна
Прочети повече
Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от УСБОБАЛ-Варна провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

УСБОБАЛ-Варна извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

УСБОБАЛ-Варна - Варна ЕООД е Университетска специализирана болница по очни болести за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01