Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Д-р Добрин Бояджиев, д.м., FEBO

Д-р Добрин Бояджиев, д.м., FEBO
Гл. асистент д-р Добрин Христов Бояджиев, дм, FEBO. Роден е на 08.06.1984 в гр. Варна. Завършва Пета езикова гимназия „Йоан Екзарх”- гр. Варна (немски и английски език). Завършва Медицински Университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов”- гр. Варна, випуск 2009. Д-р Добрин Бояджиев работи на пълен работен ден в диагностично-консултативния блок на Очна болница- Варна, в очното отделение, като оператор и асистент в операционна зала. Участва активно в профилактичните програми (Общински програми „Глаукома” и „Детско зрение”), провеждани от СБОБАЛ и Община Варна, главен асистент към Катедрата по Очни болести към Медицински Университет- Варна. Има професионални интереси към: хирургия на катаракта, диагностика и лечение на заболявания на очно дъно (диабетна ретинопатия, макулна дегенерация и др.), включително лазер лечение, диагностика, проследяване, консервативно и хирургично лечение на глаукома, витреоретинална хирургия.
Прочети повече
Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от УСБОБАЛ-Варна провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

УСБОБАЛ-Варна извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

УСБОБАЛ-Варна - Варна ЕООД е Университетска специализирана болница по очни болести за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01