Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Д-р Елица Христова, д.м

Д-р Елица Христова, д.м
Д-р Елица Герчева Христова, дм завършва Медицински университет „Проф. д-р П. Стоянов”, гр. Варна през 2012г. През 2013г. след успешно положен конкурсен изпит започва редовна докторантура към Катедра по Очни болести и зрителни науки, МУ-Варна. През 2016 придобива образователна и научна степен доктор след защитена тема на дисертационен труд „Микроструктурни характеристики на промените в макулата при заболявания на ретината със социално значение”. От 2016г. е асистент към УС „ Оптометрия” , Факултет по обществено здравеопазване. През 2017г. придобива специалност “очни болести”. Има интереси в изследване на окото в норма и патология с оптична кохерентна томография (ОСТ), клинична и научна оценка на ретинални заболявания със социално значение в нашата страна, окулопластичната хирургия и в частност възможностите за естетична хирургична корекция на пациенти с доброкачествени и злокачествени новообразувания на клепачите и такива претърпели сериозни травматични увреждания на окото и неговите придатъци.
Прочети повече
Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от СБОБАЛ провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

СБОБАЛ-ВАРНА извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

СБОБАЛ - Варна ЕООД е болнично заведение за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01