Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Д-р Калояна Шангова

Д-р Калояна Шангова

Д-р Калояна Шангова завършва средното си образование в Първа езикова гимназия гр. Варна през 2013 г.  От 2013 до 2019 г. се обучава в Медицински университет “Проф. Д-р Параскев Стоянов” – Варна като участва активно в редица национални симпозиуми и форуми. През 2018 и 2019 г. е назначена като демонстрант към Катедрата „Очни болести и зрителни науки“ към Медицински университет Варна. Веднага след завършване на обучението си започва специализация по Очни болести  в  Специализирана болница по очни болести за активно лечение, гр. Варна. През 2020 г. след успешно положен конкурсен изпит е зачислена като редовен докторант към катедрата „Очни болести и зрителни науки“ към Медицински университет Варна.

 

Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от СБОБАЛ провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

СБОБАЛ-ВАРНА извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

СБОБАЛ - Варна ЕООД е болнично заведение за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01