Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

д-р Младена Радева, д.м, FEBO

д-р Младена Радева, д.м, FEBO

 

Д-р Младена Радева,д.м.,FEBO  е възпитаник на IV ЕГ – Фредерик Жолио-Кюри, гр.Варна. Владее отлично английски и испански език.

Завършва Медицински Университет – Проф. Д-р Параскев Стоянов“, Варна през 2015г. с отличие и награди.

Веднага след това е започва специализация по Очни болести в Специализирана болница по очни болести за активно лечение, гр. Варна. През 2017г. работи като хоноруван асистент към МУ-Варна, а през 2018г. след успешно положен конкурсен изпит е избрана за асистент в Катедра „Очни болести и зрителни науки“. През същата година, отново след конкурс, е зачислена като редовен докторант. Носител на награда „Студент на годината“ за 2014г. в област „Здравеопазване и спорт“ на Община Варна, връчена за заслуги в областта. През март 2019г. печели награда „Млад учен“ на Българската Глаукомна Асоциация. По-късно същата година е удостоена с приз „Лекарите, на които вярваме“  на вестник „24 часа“. През 2019г успешно полага изпит за специалност по Очни болести.

През март 2021г. защитава дисертация на тема "Възможности за микроструктурен анализ и оценка на уврежданията на предната очна повърхност от ултравиолетови лъчи с естествен и изкуствен произход".

Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от СБОБАЛ провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

СБОБАЛ-ВАРНА извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

СБОБАЛ - Варна ЕООД е болнично заведение за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01