Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Д-р Йордан Андреев

Д-р Йордан Андреев
Д-р Йордан Младенов Андреев завършва средното си образование в Природоматематическа Гимназия „Акад. Никола Обрешков“ гр. Разград през 2001 година. Същата година е приет в Медицински Университет - Варна, където успешно се дипломира като лекар през 2007 година. През 2011 печели конкурс и е зачислен като специализант по Очни Болести в СБОБАЛ – Варна. По време на специализацията активно участва в диагностиката и лечението на изключително разнообразните клинични случаи в болницата. Посещава ежегодните държавни офталмологични конференции и курсове за усъвършенстване. Участва в провеждането на редица скринингови програми в сферата на офталмологията. Успешно придобива специалност Очни Болести през 2015 година. Интересите му са предимно в лечение и хирургия на преден сегмент на окото. През 2016 година печели Грант от Европейския борд по офталмология и специализира в Heidelberg University Hospital- Хайделберг, Германия. Преподава като хоноруван асистент към Медицински университет – Варна от 2017 година, а през 2019 година печели конкурс за преподавател към същия университет. Печели конкурс и е зачислен като редовен докторант към Медицински Университет – Варна през 2019 година. Има опит като медицински представител в сферата на фармацията, където отлично усъвършенства своите комуникативни и презентационни умения.
Прочети повече
Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от СБОБАЛ провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

СБОБАЛ-ВАРНА извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

СБОБАЛ - Варна ЕООД е болнично заведение за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01