Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Кампания по повод Световен ден за борба с глаукомата

Кампания по повод  Световен ден за борба с глаукомата

 

В рамките на един месец, от 12 февруари 2024 г. до 12 март 2024 г., Специализирана болница по очни болести за активно лечение – Варна, съвместно с катедрите по „Очни болести и зрителни науки“  и „Оптометрия“ на МУ-Варна, както и учебен сектор „Медицински оптик“, организират една различна превантивна кампания.

В лечебното заведение ще се извършват безплатни трикратни изследвания за измерване и корегиране на вътреочното налягане.

Измерването на налягането е основен метод за скрининг, диагностика и проследяване на заболяването, което не случайно се нарича „тихия крадец“.

От тази инициатива могат да се възползват до 1000 пациента за посочения период с доказана глаукома или очна хипертенсия.

 

Телефон за записване на часове 052/634-901

Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от СБОБАЛ провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

СБОБАЛ-ВАРНА извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

СБОБАЛ - Варна ЕООД е болнично заведение за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01