Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Програма „Глаукома“

Програма „Глаукома“ има за цел ранно откриване на социално значимото заболяване„Глаукома“,т.к.често протичането му в началото е безсимптомно.Ненавременната диагноза и лечение на глаукомата застрашават очното здраве на пациентите с риск от необратима слепота.

Програмата е предназначена за хора над 40 годишна възраст без оплаквания и без поставена диагноза „глаукома“. Тя включва безплатно скринингово изследване на лица с един или няколко рискови фактора:възраст над 40г.,родственици с глаукома,късогледство,както и други показатели,преценени индивидуално от нашите специалисти.При съмнение за поява на заболяването пациентите се насочват към допълнителни изследвания с цел доуточняване на състоянието и своевременно лечение.

Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от УСБОБАЛ-Варна провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

УСБОБАЛ-Варна извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

УСБОБАЛ-Варна - Варна ЕООД е Университетска специализирана болница по очни болести за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01