Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Чл. - кор Проф. д-р Христина Групчева, , д.м.н., FEBO, FICO(Hon), FBCLA, FIACLE

Чл. - кор Проф. д-р Христина Групчева, , д.м.н.,  FEBO, FICO(Hon), FBCLA, FIACLE

 

 

Чл.- кор. проф. д-р Христина Групчева, д.м.н.,  FEBO, FICO(Hon), FBCLA, FIACLE
Управител
тел. : 052 63 40 95, 052 63 49 01
Проф. Групчева е клиницист с над 30 годишен опит, с широки научно-практически интереси и към момента изпълнява длъжността „Управител“ на лечебното заведение. Тя е специалист по обща офталмология със специални интереси и умения в следните специалности: роговица и трансплантация на тъкани и клетки, катаракта и реконструктивна хирургия на преден очен сегмент, редки заболявания, заболявания в детска възраст, профилактична офталмология и специализирана оптична корекция, включително контрол на миопията. Преподавател и учен, проф. Групчева е идеолог и реализатор на идеята за 3“О“ перспективата – обучение и интеграция на оптици, оптометристи и офталмолози. Нейната научна и публикационна дейност е разнообразна и насочена към прилагане в практиката, като типичен пример в това отношение е въвеждането на трансплантацията на консервирана амниотична мембрана в България. Хобито, на което професор Групчева е посветила повече от 25 години са естетичните и подмладяващи околоочни процедури.
Контролни прегледи

Датите на контролните прегледи се уточняват с лекуващия лекар и са упоменати в медицинската документация.

Чети още
Безплатни прегледи

Специалистите от УСБОБАЛ-Варна провеждат ежегодно безплатни прегледи по програми „Детско зрение“ и „Глаукома“.

Чети още
НЗОК

УСБОБАЛ-Варна извършва прегледи на пациенти по НЗОК, както и срещу заплащане по определен график и след предварително записване.

Чети още

 

 

УСБОБАЛ-Варна - Варна ЕООД е Университетска специализирана болница по очни болести за активно лечение, в което се извършва офталмологична диагностика и профилактика на населението от Варненска област и Североизточна българия . Болницата е единствената по рода си за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България.

ул. Дойран 15
9000, гр.Варна

За планови прегледи всеки ден от 8:00 до 20:00ч Консултации и неотложна помощ - денонощно
052 63 49 01